Kraft E1 -05 avslutade säsongen med en resa till Sverige för att spela träningsmatcher i Skellefteå och Umeå 31/3-2/4 2017

Efter en lite blygsam höstomgång lossnade det rejält för laget efter julen och laget slutade på en hedersam andra plats i sin zon i distriktets serie. Eftersom det inte ordnas några slutspel på denna nivå har laget haft som vana att på våren åka på en avslutningsresa efter seriespelet och då få möta nya motståndare på okänd nivå.

I år tog vi båten och åkte till Sverige. Första matchen spelades i Skellefteå mot Clemensnäs HC -05 som visade sig vara en något för samspelt motståndare då vårt lag samtidigt var lite sega i benen efter den 13h långa resan dit samma dag. Så den matchen förlorade vi trots att vi ofta höll ganska jämna steg. Skillnaden var det där lilla extra då motståndaren kom till betydligt mera klara avslut än oss och därför slutade den med en 10-2 förlust efter full tid . Men efter att laget laddat om genom att ta ett bad i poolen äta gott och vilat ut på hotellet tog vi nya tag.

Vi fortsatte till Umeå och spelade den andra matchen där mot TEG-05, denna match utvecklade sig till ett riktigt nervpiller då Kraft länge ledde med 0-1 till att hamna i underläge och ligga under med 3-1 och slutligen komma ikapp till 3-3 i slutminuterna.  Här vill laget också passa på och tacka de medföljande supportrarna (föräldrar och syskon) som hejade på oss på läktarna.

Vi kan konstatera att det gäller att spela matcherna till slut och aldrig ge upp.  Det är något som håller på att bli ett kännetecken för detta sammansvetsade lag med en mycket god laganda.

Efter resan tar laget nu sommarlov och laddar inför nästa säsong, givetvis mot nya mål och äventyr!

IMG_2959

I laget uppe från vänster: Ramses Kahakorpi, Miro Mikkola, Philip Ehrs, Isak Gull, Jonathan Risberg, Benjamin Djupsjöbacka, Tobias Vikström, Jonathan Lassander, Elias Malmi

Nedre raden: Meri Haaranoja, Melvin Snickars, Elias Söderqvist, Dennis Westerholm, Anton Röös, Jan-Viking Malinen (Sebastian Vägar saknades nu men har också deltagit i säsongens seriespel)

Laget har tränats av Johan Lassander och Stefan Snickars

FS 6.4.2017

Björnligan / Karhuliiga

Björnligan 2016-2017

Björnligan finns till för alla barn som vill lära sig skrinna och spela ishockey. Skridskoskolans huvudtema på träningarna är lek, spel och skridskoteknik. Skridskoåkning utvecklar barnens balanssinne, koordination och koncentrationsförmåga. Alla barn ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt.

Denna säsong är björnligan till för barn födda -08,-09,-10,-11 men även nybörjare i andra åldrar är välkomna med och man får komma med när som helst.

Skridskoskolan( Björnligan) fortsätter i ishallen i Närpes varje lördag kl 11:00-11:50 (eller söndag).

De veckovisa istiderna hittar du på : http://www.krafthockey.fi/vcalendar/

Utrustning man behöver: Skridskor, hjälm, halsskydd och klubba.

Karhuliiga 2016-2017

Karhuliiga on tarkoitettu kaikille jotka haluavat oppia luistelemaan ja pelaamaan jääkiekkoa. Luistelukoulun pääteemana on leikki, pelit ja luistelutekniikka

Luisteleminen kehittää lasten tasapainoa, koordinaatiota ja keskittäytymiskykyä. Kaikille lapsille annetaan mahdollisuus kehittyä omaan tahtiin. Tämän vuoden Karhuliiga on tarkoitettu lähinnä vuonna -08, -09, -10, -11 syntyneille lapsille mutta kaikenikäiset vasta-alkajatkin ovat tervetulleita ja saa tulla mukaan koska vaan..

Luistelukoulu ( Karhuliiga) jatkuu Närpiön jäähallilla joka lauantai klo 11:00-11:50(tai sunnuntai).

Tarvittavat varusteet: Luistimet, kypärä, kaulasuoja ja maila.

Viikottaiset harjoitusajat: http://www.krafthockey.fi/vcalendar/

Tag kontakt/ Ottakaa yhteyttä: Dan Sydholm 0443246202, dan.sydholm@gmail.com

 

Posted in Lag